OFICIAL: Antonescu a demisionat

Crin Antonescu si-a prezentat demisia oficial in fata Biroului Permanent al PNL. Purtatoarea de cuvant a partidului, Cristina Pocora, a anuntat ca PNL a votat trecerea la PPE, scrie dcnews.ro.

Primul care si-a dat demisia din functiile pe care le avea in PNL a fost Klaus Iohannis. Crin Antonescu s-a aratat initiale rezervat si, dupa informatii despre demisie in bloc la nivel de vicepresedinti si refuzul unui lider PNL de a se ocupa de interimatul partidului, presedintele PNL si-a dat demisia, dar ramane la interimatul PNL pana cand se va alege un nou lider, in Congresul a carui data va fi stabilita joi.

Cat despre trecerea PNL la PPE, Cristina Pocora a declarat: “BPN al PNL a decis cu majoritate de voturi, un vot impotriva si trei abtineri, ca PNL sa se alature grupului PPE si europarlamentarii nostri sa faca parte din grupului PPE. Decizia va fi supusa si atentiei Delegatiei Permanente”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    prietene ion beuca, vad ca e deranj mare la voi in sat, da va meritati soarta.sa scoti 17% in maramures – cindva filonul de aur al liberalismului romanesc – si 10 % in baia mare – mai cristi , asa ceva? – e penibil.sper sa nu uiti ca si tu alaturi de stefu,nemes,dolha,crinu….. ai contribuit la acest extraordinar rezultat.auzi, te-as intreba de o solidaritate pina la capat cu presedintele tau dar ma fac ca uit.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1