OFICIAL – Cum motivează Tribunalul Cluj amânarea pronunțării sentinței în dosarul primarului de Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Tribunalul Cluj ar urma să pronunțe, în luna noiembrie a acestui an, sentința în dosarul în care primarul de Baia Mare este acuzat de luare de mită, după mai mulți ani de judecată și foarte multe amânări în acest dosar. Ziarmm.ro a cerut un punct de vedere oficial instanței de judecată clujene pe această speță, iar azi am primit răspunsul.

„În prezent legea prevede pronunțarea hotărârii după redactarea integrală a motivării. Pronunțarea a fost amânată, întrucât în raport de complexitatea dosarului (peste 30 de volume a câte 200-400 de file) a fost nevoie de timp pentru deliberare și redactare. Redactarea se realizează de către judecătorul cauzei care în aceeași perioadă de timp, după dezbaterile în cauză până în prezent, a soluționat peste 100 de cauze urgente, motivând toate hotărârile pronunțate. Totodată, în luna august 2021, același judecător a pronunțat (după ce a redactat integral hotărârea) o sentință într-o cauză deosebit de complexă, doar hotărârea finală numărând 415 pagini (dosar nr. 6448/117/2017). Precizăm faptul că în prezent, față de resursele urmane disponibile, judecătorul redactează și tehnoredactează soluțiile și motivările acestora în toate cauzele pronunțate„, se arată în răspunsul primit de ziarmm.ro de la Tribunalul Cluj.

FOTO clujtravel.com

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

 1. Ioan

  Da…Răspunsul mi se pare corect și la obiect. E adevărat că nu e ușor să ai răbdare, dar in justiție răbdarea e ceva esențial ..

  Reply
 2. mo

  Un raspuns si mai profi ar fi continut si acele 100(macar) solutii date. Sa vedem si noi ce inseamna urgenta!

  Reply
 3. Dan

  Are vreo legatura cadoul primit de feciorul mamei de 2.5 mil. Euro cu aceasta decizie? o sa vedem…

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2