OFICIAL – Cum va fi vremea în luna martie. Avertismentul meteorologilor

Reclame home 1
Reclame home 1

Avem prognoza meteo pentru luna martie. Meteorologii nu vin însă cu vești bune, fiind o lună în care vom avea ploi din abundență, iar temperaturile vor fi mai ridicate decat ar fi normal.

Săptămâna 27.02.2023 – 06.03.2023
Administrația Națională de Meteorologie spune că valorile termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru
această săptămână în regiunile sudice, dar și ușor mai coborâte în extremitatea de nord-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sudice, dar și deficitar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 06.03.2023 – 13.03.2023
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele specifice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile
intracarpatice, dar mai ales în zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Săptămâna 13.03.2023 – 20.03.2023
Temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în cele sudice.
Săptămâna 20.03.2023 – 27.03.2023
Mediile valorilor termice vor fi ușor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi exedentare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în regiunile estice.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole