OFICIAL – Liga a V-a va începe în ultimul weekend din această lună

Reclame home 1
Reclame home 1
În sala de ședințe a Complexului Național Sportiv „Lascăr Pană” a avut loc, în aceste zile, Adunarea Generală a Asociației Județene de Fotbal Maramureș, fiind luate cu această ocazie o serie de decizii care privesc fotbalul judetean.
În primul rand a fost făcută o prezentare a Raportului situației financiare pe anul 2021 și raportul Comisiei de Cenzori pe anul 2021, respectiv raportul de activitate pe sezonul 2021/2022 și omologarea clasamentelor competițiilor din ligile 4 și 5, Cupa României Top Market, respectiv jr U15 Elite și U19 din ediția 2021/2022, fiind aprobate și lista cu echipele care au fost afiliate și dezafiliate.
„De asemenea, s-a aprobat programul competițional pentru sezonul 2022/2023, în urma căruia liga a V-a va începe în ultimul weekend din această lună (27-28 august) cu prima etapă din cadrul Cupei României Top Market.
Liga a IV-a va disputa prima etapă în 3-4 septembrie. Apărând unele discuții în ceea ce privește obligativitatea de a participa și cu echipa de juniori, 14 reprezentanți au votat pentru, iar 5 împotrivă. Astfel, în urma votului s-a decis organizarea campionatului L4 cu juniori în deschidere, cum, de altfel, s-a întâmplat an de an”, arată AJF Maramureș.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2