Oficial: Liviu Pop, validat senator

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Plenul Senatului a validat, luni, mandatul de senator pentru Liviu Marian Pop (PSD), acesta fiind urmatorul, dupa Sorina Pintea, pe lista candidatilor propusi de PSD in circumscriptia electorala nr. 26 Maramures pentru alegerea Senatului, informeaza AGERPRES.

Proiectul de Hotarare a Senatului privind validarea mandatului de senator pentru Liviu Pop a fost aprobat de plen cu 117 voturi „pentru”. Dupa exprimarea votului Senatului, a fost intonat imnul national, iar senatorul Liviu Pop a depus juramantul de credinta.

Liviu Pop va activa in cadrul Comisiei pentru munca, familie si protectie sociala, a anuntat liderul senatorilor PSD Serban Nicolae.

Plenul Senatului a luat act, pe 8 februarie, de demisia social-democratei Sorina Pintea si a vacantat postul de parlamentar detinut de aceasta.

Sorina Pintea a informat Biroul permanent al Senatului ca renunta la mandatul sau de parlamentar si opteaza pentru functia de manager al Spitalului Judetean de Urgenta „Dr. Constantin Opris” din Baia Mare.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

5 Comments

 1. tindela

  imi pare rau ca trebuie s-o spun, dar a fost un gest foarte urat din partea Sorinei Pintea de a renunta la mandatul de senator…. am votat-o pe Sorina Pintea (si nu pe Liviu POP) si ne-am pus toata increderea in ea… ar fi avut si Maramuresul in sfarsit un parlamentar capabil….de ce a mai candidat atunci la Senat daca stia din start ca va ramane pe postul de manager al spitalului judetean?? cand s-a inscris in cursa parlamentara ce a fost in capul ei?? doar sa aduca voturi la PSD si sa-i faca „loc” lui Liviu POP in senatul Romaniei?? nu este corect… din punctul meu de vedere d-na Pintea si-a pierdut in acest moment increderea alegatorilor… adica noi ii dam votul dansei sa ajunga in Parlamentul Romaniei iar votul nostru il face ulterior senator pe ilustrul Liviu POP?? pai unde dai si unde crapa??? nu cred ca d-na Pintea ne mai pacaleste si a doua oara… cu parere de rau spun asta…

  Reply
  1. Attila

   Nu ati votat Sorina Pintea, ci psd. Si stiati bine asta. Stia si partidul, de aceea a pus-o in fruntea listei, sa atraga oameni care altfel nu le-ar fi votat LISTA (repet!) plina de indivizi fara merite, calitati sau insusiri decente. Aveti deci ce ati votat. Pesedism in esenta pura.

   Reply
 2. dan

  Si eu am aceeasi tristete, ca va mai apare acest om pe sticla incercind sa vinda prostii cu tupeu. Doamna Pintea, ati adus voturi prin prezenta dv. in alegeri si acum le-ati sters cu dezinfectat, insa virusul POP nu moare.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole