OFICIAL – Noi zboruri externe de pe Aeroportul „Maramureș” în 2023

Reclame home 1
Reclame home 1

Anul 2023 va aduce noi zboruri externe de pe Aeroportul Internațional „Maramureș”, pe lngă cele cunoscute deja. În 2022, pe lângă compania aeriană TAROM care a operat zboruri regulate dinspre București la Baia Mare cu o frecvență de cinci zboruri săptămânale respectiv 6 pe săptămână din luna octombrie, compania HiSky a zburat spre Paris Beauvais cu o frecvență de două zboruri săptămânale.

Oficialii Aeroportului spun că zborurile către și dinspre Paris au un program ideal, joia și duminica, pentru facilitarea vizitelor de tip City Break cât și VFR (vizitarea rudelor și prietenilor). Ca și noutate, HiSky a pus în vânzare, pentru perioada de vară 2023, și o a treia frecvență pe săptămâna, marțea.

„Noi destinații vor fi adăugate la portofoliul zborurilor de pe Aeroportul Maramureș, și anume Munchen, Roma și Londra. De asemenea, compania AirConnect a anunțat operarea rutei Baia Mare- București, începând cu luna martie 2023. Destinațiile charter ale anului 2023 vor fi Antalya, cu o frecvență de patru zboruri săptămânale, Creta și
Hurghada cu o frecvență de un zbor pe săptămână. În continuarea trendului și cu ajutorul noilor destinații, preconizăm o creștere cu peste 30% a numărului de pasageri care vor utiliza Aeroportul Internațional Maramureș ca punct de plecare sau tranzit în 2023”, a anunțat conducerea Aeroportului.

În 2023 se dorește introducerea a trei noi destinații externe și anume Roma (2/săptămană), Munchen (2/saptămană) și reluarea cursei de Londra (2/saptamană).

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole