OFICIAL – Noul an școlar începe în Maramureș cu 29 de școli în șantier

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Mai este mai puțin de o săptămână până la debutul unui nou an școlar. Ca de fiecare dată, ca și cum nu ne-am învățat niciodată lecția și o repetăm an de an, și în acest an sunt în județ elevi care vor merge la școala lor aflată în șantier încă luni bune. Unii dintre ei vor învăța în alte școli, iar alții vor veni după-masa la ore.

Inspectoratul Școlar Județean Maramureș spune că în județ avem 29 de unități de învățământ în care se desfășoară lucrări de reabilitare, care vor continua și după începerea cursurilor din noul an școlar, dar fără să afecteze derularea cursurilor.

„În 9 unități de învățământ vor continua lucrările, iar soluțiile propuse pentru desfășurarea, în bune condiții, a procesului de învățământ, în anul școlar 2021-2022, sunt două, în funcție de situație, și anume desfășurarea cursurilor în două schimburi (o unitate școlară), respectiv relocarea în alt spațiu, în localitate, în această situație fiind 8 unități de învățământ din județ”, arată Inspectoratul Școlar Județean în răspunsul transmis Ziarmm.ro.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2