OFICIAL – Primele plecări de la CS Minaur

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Oficial se anunță și primele plecări de la echipa de handbal feminin, CS Minaur, la un pas de a fi vicecampioana României în acest sezon. Culmea e că le aflăm de la alții, în cazul de față de la HC Dunărea Brăila. Este vorba despre Larissa Fais Munhoz Araújo, care evoluează pe postul de extrema stanga și care a semnat cu HC Dunărea Brăila din postura de medaliată cu bronz in EHF European League, în acest sezon. Araujo a jucat în acest sezon pentru CS Minaur Baia Mare.  Araujo este componenta a nationalei Braziliei si se afla pe lista largita a echipei pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
„Aștept cu nerăbdare să mă alătur sezonului viitor echipei. Va fi al cincilea an al meu în România și sunt fericita să rămân în țară și să joc într-una dintre cele mai puternice ligi. Braila a format o echipa competitiva pentru sezonul urmator, cu ambitii mari, care sigur va lupta pentru o pozitie buna in Liga. Vreau să mulțumesc conducerii pentru increderea acordata si pentru faptul ca s-a gandit la mine pentru face parte din acest proiect”, a declarat Larissa Araujo, pentru site-ul oficial al grupării brăilene.
“Larissa este o jucatoare care cunoaste foarte bine Liga Nationala. Evolueaza de cateva sezoane aici, s-a acomodat repede in Romania si pe la toate echipele la care a fost a dat randament. Ne bucuram ca am reusit sa o aducem la Braila. Este o fata muncitoare si ambitioasa care cu siguranta va pune umarul la realizarea obiectivelor pentru sezonul urmator”, a declarat presedintele HC Dunarea Braila, George Caranica, pentru același site.
Tot legat de CS Minaur, sunt mulți cei care vorbesc deja despre plecările unor jucătoare precum Kovacevic sau Blohm.
FOTO HC Dunarea Braila
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2