Oficial: Udrea, candidat la prezidentiale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Colegiul National Director al PMP a desemnat-o pe Elena Udrea drept candidatul oficial al partidului la alegerile prezidentiale din aceasta toamna, scrie stiripesurse.ro.

Primul mesaj al Elenei Udrea: ”Avem nevoie de un presedinte care sa nu fie nici Victor Ponta, nici Klaus Iohannis, adica doi candidati girati de Dan Voiculescu, la Grivco”, a spus Elena Udrea

Ea a mai dat asigurari ca va duce mai departe proiectele lui Traian Basescu.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

2 Comments

  1. ioan

    Nu suntem de loc incantati ca a REINVIAT ana pauker,, a zilelor noatre care este udrea ,, face jocuri de glezna de sta mintea in loc,, ana pauker udrea elena nu vei avea nici un succes ,, poti sa o dai cui vrei esti gata te-ai zbarcit prea mult si esti ca o epava similara celei de la COSTINESTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Reply
  2. theend

    Ce bine ca va candida Udrea, fiindca iar va face Kake campanie pentru ea mascat si le va trage clapa la toti PSD-isti in frunte cu visatorul Zetea. La europarlamentare kake a votat cu PMP si Udrea. Vedeti acum Kake, l-a dus le T… la premiere la handbal oare de ce? Cat de prosti pot fi acesti PSD-isti sa creada ca Kake va merge cu ei in campanie pentru presedinte.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2