OFICIAL – Unde va fi înmormantată Ana Dărăban, în Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Ana Dărăban, băimăreanca care a murit fiind sfașiată de maidanezi în cursul weekendului trecut, în zona Lacului Morii din București, va fi înmormantată sambătă, 28 ianuarie, în orașul ei natal, Baia Mare.
„Ana a pornit pe ultimul drum. Un ultim omagiu îi poate fi adus la Capela Cimitirului Giulesti-Sarbi, in a doua parte a zilei de azi si in cursul zilei de maine. Înmormântarea va avea loc sambata, in orasul natal Baia Mare, in Cimitirul Horea 1, la orele 13. Drum lin in Lumina, Ana! O să ne lipsești!! Dumnezeu sa o odihnească!”, spune Sorin Ioan Dărăban, fostul soț al Anei.
„Ne-am văzut cu Ana vineri, înainte de incident. Nu vreau să pun totul într-o zonă foarte emoțională, dar încercați să vă gândiți la complexitatea acestei tragedii. E ca și cum ai sta cu cineva la masă, să te uiți în ochii ei și a doua zi să nu-l mai vezi. Vestea a fost teribilă, cutremurătoare, nu mi-a venit să cred. Avea niște planuri, dar nu le va mai duce la final.  Ceea ce s-a întâmplat cu Ana este tragic și foarte dureros. Cred că este inadmisibil, intolerabil ca în mileniul trei, într-o societate modernă și care se vrea și educată, pentru că Ana era un om educat, nu se poate să se întâmple lucruri de genul acesta. Nu se poate ca aceste lucruri să se mai repete, mai ales că locuim într-un spațiu care se vrea european și oamenii trebuie să fie liberi să se manifeste în activitățile lor și în toate hobby-urile pe care le au”, a spus Sorin Ioan Daraban, înainte de a intra la INML, potrivit jurnaliștilor de la Gandul.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Vasile Barsan

    Lumea nu intelege nimic din tot ce inseamna UE ….Cand vor intelege va fi prea tarziu…Noul Babilon …Anti Dumnezeu , Anti morala , anti familie .Totul pt grotesc si . distrugere planificata….

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole