Oficialii Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare au revocat preavizele medicilor preluati de la spitalele desfiintate

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Reprezentantii Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare au revocat astazi, 2 mai, preavizele celor 26 de cadre medicale preluate de la spitalele desfiintate, respectiv Baia Sprie si Somcuta.

“Am fost anuntata de Casa de Asigurari de Sanatate Maramures ca s-au suplimentat fondurile de catre Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru spitalele care au angajat personal prin redistribuire. Este vorba de angajatii pe care i-am preluat si carora le-am acordat un preaviz deoarece banii nu erau suficienti. Abia azi primit certitudinea ca fondurile suplimentate sunt suficiente. Se pare ca pana la urma situatia s-a rezolvat”, a mentionat Sorina Pintea, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie Baia Mare.

Problema este solutionata doar partial. Oficialii Spitalului TBC Baia Mare au mai adaugat ca momentan nu exista o certitudine legata de fondurile necesare lunii iunie. Astfel, angajatii redistribuiti au siguranta locului de munca doar pentru doua luni. Reprezentantii CAS Maramures sunt si ei in expectativa.

“Directia de Sanatate Publica se afla in etapa a treia de redistribuire a personalul, motiv pentru care  CAS Maramures asteapta definitivarea situatiei la nivelul judetului. Cand vom avea aceste situatii vom incheia actele aditionale cu sumele aferente”, a precizat Claudia Ganea, purtator de cuvant CAS Maramures.

Andreea FAT

foto: realitatea.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *