Oina: Dinamic Coruia si Magura Coas, pe podium la Cupa “Dragos Voda”

PNL

Duminica, 27 aprilie, in localitatea Dragu din judetul Salaj a avut loc o adevarata sarbatoare a sportului nostru national, oina.

La etapa de zonaa ONSS la oina- scoli gimnaziale  au  participat echipe din judetul Satu Mare- comuna Micula,  judetul Salaj- comuna Dragu, si judetul Maramures, care a fost  reprezentat de echipa de oinaa Scolii Gimnaziale Remetea Chioarului, pregatita de prof. Moje Calin.

Rezulatele  echipei noastre: 10-11 cu Scoala Micula si 0-10 cu Scoala Dragu. Scoala Dragu a obtinut victoria si in fata satmarenilor.  Clasamentul final se prezinta astfel:

locul I – Scoala Dragu

locul II -Scoala Micula

locul III – Scoala Remetea

Echipa clasata pe locul I va participa la etapa finala pe tara ce se va desfasura in orasul Salcea judetul Suceava in perioada 2-4 mai 2014.

Dupa competitia scolarilor a avut loc Cupa ,,Dragos Voda’’ la  seniori in care de asemenea s-a impus echipa gazda si a castigat locul I, urmate in ordine de Dinamic Coruia-locul II, Magura Coas- locul III si comuna Micula locul IV.

Din echipele maramuresene sau evidentiat urmatorii jucatori care au primit si diplome de merit:

Marchis Stefan– cel mai bun aparator- Scoala Remetea- la ONSS

Rat Alex – cea mai lunga bataie din baston -Dinamic

Moje Cristian– cel mai bun aparator- Magura

Organizatorii competitiei au fost Scoala Gimnaziala Dragu, Primaria Dragu, ISJ Salaj, DJST Salaj,  Asociatia Agronova Dragu, care au oferit cupe, diplome, tricouri pentru campioni si o masa festiva pentru toti participantii.

Informatii furnizate de prof. Moje Calin

ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1