Oina: Fetele de la Dinamic Coruia au obtinut o medalie nationala (FOTO)

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Echipele de oina, junioare II si III ale CS Dinamic Coruia au participat la CN de oina in sala – organizate la Zalau, in perioada 10-12 noiembrie. Evenimentul a fost organizat de Federatia Romana de Oina, Ministerul Tineretului si Sportului, Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, Liceul cu Program Sportiv ,,Avram Iancu” Zalau, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara Salaj Plus, Primaria Zalau si Scoala Gimnaziala Dragu.

La ambele categorii  de varsta au participat un numar record de echipe: 1. CS Tisa Sighetu Marmatiei, 2. CS Cleopatra Mamaia, 3. CS Politehnica Cluj Napoca,  4. CS Dinamic  Coruia,  5. CS Univest Arad,  6. CS Progresul Bailesti, 7. CS Dacia Mioveni, 8. CS Palanca Bacau,  9. CS Spicu Horia.

La categoria junioare  III echipele au fost impartite in 2 grupe:

grupa A (cu 5 echipe) din care s-au calificat in semifinale: Dacia Mioveni si Spicu Horia. Maramuresencele  au obtinut  in grupa locul 3 (8 p), la egalitate  cu Spicu Horia, care  a urcat pe locul 2  datorita victoriei din meciul direct.

grupa B (cu 4 echipe) s-au calificat Progresul Bailesti si Tisa Sighet.

Podiumul la junioare III:

-Locul  I  Dacia Mioveni;

– Locul  II  Progresul Bailesti;

-Locul  III  Spicu Horia.

In competitia de  junioare II, Dinamic evolueaza tot in grupa A  (cu 5 echipe) unde reuseste sa obtina locul 2 si se califica in semifinale alaturi de Progresul, iar din grupa B  se califica prima  Dacia si apoi   Tisa.

In prima semifinala Dacia a castigat in fata echipei Dinamic cu scorul de 5-2, iar in cealalta Progresul s-a impus clar in fata Tisei.

Finala mica  (pentru locurile 3-4) este castigata  de  Dinamic Coruia cu scorul de 4 –0 in fata celor de la  Tisa , iar finala mare revine fetelor de la Progresul Bailesti, care castiga cu scorul de 6-2 in dauna celor de la Dacia Mioveni.

Clasament junioare II:

Locul I – Progresul Bailesti

Locul II – Dacia Mioveni

Locul III – Dinamic Coruia

Echipele sunt pregatite de prof. Moje Calin si Moje Cristian si au fost selectate din centrele Coruia, Coas si Remetea Chioarului.

Informatii furnizate de prof. Moje Calin.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *