Olimpiada Internationala de Chimie: Medalie de aur obtinuta de un elev de la Colegiul National „Gheorghe Sincai” Baia Mare

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Emeric Claudiu Ardelean, elev in clasa a XI-a D la Colegiul National „Gheorghe Sincai” Baia Mare a obtinut medalia de aur la Olimpiada Internationala de Chimie „D.I. Mendeleev”, desfasurata recent la Sankt Petersburg (Rusia).

„Acum, in an centenar, Colegiul National „Gheorghe Sincai” Baia Mare sarbatoreste un succes international: medalie de aur la Olimpiada Internationala de Chimie „D.I. Mendeleev”, desfasurata intre 21 si 27 aprilie la Sankt Petersburg, in Rusia.

Meritele acestei izbanzi rasunatoare apartin deopotriva doamnei prof. Nicoleta Predoiu si lui Emeric Claudiu Ardelean, din clasa a XI-a D.

Echipa Romaniei a obtinut 3 medalii de aur, 2 de argint si una de bronz, in conditiile in care la cea de-a 53-a editie a Olimpiadei Internationale de Chimie „D.I. Mendeleev” au participat tineri din Austria, Azerbaijan, Armenia, Belarus, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Israel, Irak, Iran, Kazakhstan, Kyrgyzstan, Lituania, Letonia, Macedonia, Moldova, Rusia, Romania, Arabia Saudita, Siria, Slovacia, Tajikistan, Turkmenistan, Turcia, Uzbekistan, Ucraina, Estonia, Croatia si Republica Ceha”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook „Gheorghe Sincai Esential”.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2