Olimpiada Internațională de Informatică: O elevă din Sighetu Marmației se află pe primul loc după prima probă

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Iulia Hosu, originară din Sighetu Marmației, și elevă la Liceul Internațional de Informatică București se clasează pe primul loc dupa prima probă EGOI2021 din cadrul Olimpiadei Internaționale de Informatică care se desfășoară în aceste zile în Elveția.

”Ce parcurs extraordinar pentru copiii de 10 ai Sighetului!!! La Zurich, în Elveția se desfășoară în această perioadă Olimpiada Internațională de Informatică, iar din lotul țării noastre face parte și sigheteanca Iulia Hosu, care după prima probă EGOI2021 a obținut locul I.

Iulia Hosu a fost încă din primii ani de școală o revelație și o speranță a excelenței învățământului sighetean. Primii ani de școală i-a urmat la Școala gimnazială George Cosbuc, iar în anii de gimnaziu a fost elevă a Colegiului Național Dragoș Vodă.

În clasa a VIII-a a obținut medalia de aur la Olimpiada Națională de Informatică, fiind admisă cu o bursă de excelență la Liceul Internațional de Informatică București. Știm că a hotărât să continue parcursul academic în România, ceea ce nu poate decât să ne bucure și să ne dea speranțe. Te felicităm Iulia Hosu, și am dori să ști că noi sighetenii suntem foarte mândri de tine!”, au declarat reprezentanți ai Primăriei Sighetu Marmației.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2