Olimpice: Gabriela Szabo, sustinuta de Nadia Comaneci la presedintia COSR

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabi-szaboMarea campioana Nadia Comaneci a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, ca o sustine pe Gabriela Szabo la presedintia Comitetului Olimpic si Sportiv Roman.

”O cunosc pe Gabi de ani de zile, o respect pentru performanta ei, pentru ce a facut si face pentru sport in continuare, pentru tenacitatea ei, a fost si la minister, a aratat ca stie ce are de facut”, a spus fosta mare gimnasta.

Nadia Comaneci a vorbit si despre celalalt candidat la sefia COSR, Mihai Covaliu: ”Pe Covaliu il cunosc mai putin, m-am intalnit cu el la nunta Andreei Raducan, si el este un mare sportiv, il respect si pe el si-i doresc si lui mult succes. Daca o cunosc pe Gabi mai bine, nu inseamna ca meritele lui sunt mai putine”.

”Eu nu ma implic in aceste alegeri, eu sunt ambasadoare a sportului. Sunt in momentul acesta in masina cu Ilie Nastase, mergem la un eveniment. Noi nu ne implicam, noi nu votam. Vom vedea cine va fi ales, iar cel care va iesi la vot va avea din partea noastra acelasi respect, dar noi femeile trebuie sa ne sustinem intre noi”, a comentat Nadia.

Nadia Comaneci transmisese un mesaj de sustinere Gabrielei Szabo, pe Facebook, imediat dupa ce campioana olimpica la atletism de la Sydney isi anuntase candidatura.

”Succes, draga Gabi Szabo la candidatura pentru COSR! I congratulate your hard work and dedication” (Felicit munca depusa si dedicatia), a scris atunci fosta mare campioana de gimnastica in reteaua de socializare.

Gabriela Szabo si fostul campion olimpic la sabie Mihai Covaliu sunt cei doi candidati la presedintia COSR dupa demisia lui Alin Petrache.

Adunarea Generala extraordinara de alegeri a COSR este programata pe 15 noiembrie, la ora 11,00, cand vor fi desemnati prin vot si doi vicepresedinti, precum si ceilalti membri ai Comitetului Executiv al COSR, care cuprinde 20 de membri cu drept de vot.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2