OM VEDEA – UDMR-ul ne promite reabilitarea bazinului olimpic descoperit

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
UDMR-ul, prin vocea subprefectului de Maramureș, respectiv viceprimarului Băii Mari, Eniko Krizsanovszky și Pap Istvan, iese la atac și vorbește despre un subiect sensibil. Un loc unde băimărenii puteau merge să se bronzeze, să se bălăcească, dar acum sunt nevoiți să meargă în localitățile din jurul Băii Mari sau la Satu Mare. Și anume bazinul olimpic descoperit, pentru care Ministerul Tineretului și Sportului ar fi alocat fonduri pentru reabilitare. 
Ministrul tineretului și sportului, Novák Eduárd, susțin UDMR-știi maramureșeni, este cel care ar fi declarat că bazinul olimpic descoperit, din cadrul Complexului Național Sportiv „Lascar Pană” din Baia Mare, a intrat pe lista de priorități de finanțare a guvernului.
Enikő Kriszanovszky spune că „alocarea a peste 3 milioane de lei pentru acest obiectiv este unul din rezultatele de succes din județ, ca urmare a participării UDMR la guvernare”.  La rândul său, viceprimarul Băii Mari, Pap Zsolt István, consideră că acest complex sportiv „va deservi la capacitate maximă, atât sportul de performanță, cât și necesitățile de agrement ale băimărenilor”.
Dragoș HOJDA
Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. Ungur

    E foarte bun titlul asta cu „om vedea”. Din păcate la articolul cu drumul expres Baia Mare Satu Mare inclus in PNRR (articolul intitulat cu Florin Catu…) ați omis această observație. Bine, bazinul e promis de udmr, drumul de PNL, și voi ce imparțiali sunteți nu puteți să nu credeți că orbul ce zice peneleul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole