One-IT te trimite în Egipt!

Reclame home 1
Reclame home 1

Anul acesta One-IT a sărbătorit 18 ani de experienta și inovatie în susținerea dezvoltării organizațiilor prin tehnologie și vrea să-și răsplătească clienții cu posibilitatea de a se înscrie într-un concurs a cărui premiu este un sejur all-inclusive în Egipt.

În cei 18 ani de existență, compania One-IT – premiată de 9 ori în cadrul ”Topul firmelor Maramureșene” cu locul 1 la categoria Comerț cu ridicata al calculatoarelor, echipamentelor periferice și software-ului – a fost și este, în continuare, interfața sutelor de companii românești care au înțeles avantajele implementării tehnologiilor inovative. Afacerea construită cu multă pasiune a ajutat organizațiile să evolueze și să se adapteze permanent la noile provocări ale pieței.  În spatele acestei performanțe deosebite se află efortul și perseverența întregii echipe One-IT, dar mai ales, încrederea clienților în serviciile și produsele oferite.

În semn de recunoștință pentru aceștia, One-IT a ales să marcheze majoratul cu o frumoasă surpriză, chiar la deschiderea sezonului cadourilor: un sejur all-inclusive în Egipt – pachet 7 nopți de cazare pentru 2 persoane, la Stella Di Mare Beach Resort & Spa 5* în Hurghada, una dintre cele mai spectaculoase stațiuni ale Egiptului. Extraordinarul complex se află în zona Golfului Makadi de la Marea Roșie și pune la dispoziția oaspeților săi multe piscine interioare și exterioare, o plajă cu nisip și un recif – ceea ce-l face un loc ideal pentru snorkelling.

Campania se adresează clienților One-IT, persoane fizice sau juridice, iar pentru înscrierea în cursa marelului premiu în valoare de 1060 de euro (pachet complet pentru doi adulți), fiecare potențial câștigător trebuie să urmeze următorii pași:

  • Să facă o achiziție (orice produs/e IT: laptop, PC, imprimantă etc.) în valoare de minimum 2000 de lei (inclusiv TVA) pe același bon fiscal/factură fiscală, în perioada 25.11.2021-25.01.2022.
  • Să dea tag unei persoane căreia dorește să îi împărtășească oportunitatea de a participa sau un comentariu la cel puțin una dintre postările dedicată campaniei „One-IT te trimite în Egipt” pe conturile de socializare ale One-IT;
  • Să se înscrie online completând formularul disponibil în linkul de mai jos.

Desemnarea câștigătorului campaniei „One-IT te trimite în Egipt”  va avea loc în data de 27 ianuarie 2021 și va fi anunțată pe site-ul oficial și pe rețelele de socializare ale One-IT, urmând ca sejurul să fie efectuat în perioada 20-27 februarie 2022. Câștigătorul împreună cu însoțitorul acestuia, vor fi puși în contact direct cu partenerul campaniei, agenția de turism Sfara Tours care gestionează excursia.

Descoperă AICI detalii despre campanie, înscriere și regulamentul oficial.

Sună palpitant? Profită de ofertele speciale de Crăciun de la One-IT și înscrie-te în cursa pentru câștigarea marelui premiu!

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole