“ONG-urile, o solutie viabila pentru servicii sociale de calitate”, declara Cristian Niculescu Tagarlas

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

foto ONG (2)Reprezentantii celor mai importante si active ONG-uri locale au avut o intalnire cu candidatii inscrisi in cursa pentru Primaria Baia Mare. Scopul a constat intr-un schimb de opinii despre principalele probleme cu care se confrunta organizatiile neguvernamentale si colaborarea lor cu administratia publica locala.

Evenimentul a fost organizat de presedintele ASSOC, Florian Salajeanu, care a subliniat ca pentru dezvoltarea de servicii sociale noi si de calitate, singura solutie viabila o reprezinta un parteneriat real si eficient intre administratia publica locala si ONG-uri.

“Suntem intr-o perioada de concepere a proiectelor pentru noile finantari din fonduri europene si cred ca este important sa colaboram. Noi, ONG-urile care activam in zona sociala, am contribuit la dezvoltarea pe plan local a serviciilor sociale. Autoritatile locale au preluat o parte dintre ele, dar nu au reusit sa le dezvolte suficient. Imi doresc sa avem, dupa aceasta intalnire, o declaratie comuna, un document-angajament, de care sa tina cont viitorii decidenti politici in programele publice pe care le vor implementa la nivel local”, a declarat Florian Salajeanu, presedinte ASSOC.

Cunoscut pentru colaborarile sale cu ONG-urile din Baia Mare, avocatul Cristian Niculescu Tagarlas i-a asigurat pe toti cei prezenti ca va sustine si pe mai departe activitatea lor, dand o noua dimensiune colaborarii dintre administratia publica locala si organizatiile nonguvernamentale, in beneficiul intregii comunitatii.

”De-a lungul timului, am colaborat cu multe ONG-uri, inclusiv cu ASSOC. Am reusit impreuna cu prietenul meu Florian sa ii ducem pe tinerii cu dizabilitati pe Creasta Cocosului, iar impreuna cu Dorina, consilier local fiind, am demarat primele actiuni impotriva violentei domestice si pentru protectia femeilor. Am avut si alte proiecte in care m-am implicat, cum au fost cele legat de copiii cu autism si Sindrom Down, actiuni la care am participat din suflet si cu toata disponibilitatea. Indiferent pe ce palier ne vom situa in cadrul viitoarei administratii publice locale, eu unul voi fi intotdeauna deschis pentru a colaborara cu ONG-urile. Este un angajament ferm si nu unul formal”, a concluzionat candidatul liberal la Primaria Municipiului Baia Mare.

Biroul de presa al PNL Baia Mare                                                    

foto ONG (3)

foto ONG (1)                                  

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2