Opel Astra Sports Tourer isi sarbatoreste premiera mondiala

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

opel astraOpel isi continua povestea de succes in clasa compacta cu nu mai putin de doua noi modele care vor fi prezentate la Salonul Auto International de la Frankfurt (17 – 27 septembrie). Versiunea hatchback a noii generatii Astra va fi prezentata in premiera in fata unui public international si va fi insotita de modelul Astra Sports Tourer, care isi va face debutul la cel mai important salon auto de nivel mondial. Cel mai nou membru al generatiei de modele station wagon din clasa compacta este prevazut cu aceleasi functii inovatoare ca si varianta inrudita cu 5 usi. Astra Sports Tourer are la baza o arhitectura complet noua si usoara, cu o greutate mai mica cu pana la 200 kg fata de modelul anterior. Avand in vedere ca modelul station wagon va fi echipat cu cea mai noua generatie de motoare, Astra Sports Tourer va fi mai puternic, mai agil si mai distractiv de condus. Si consumul de carburant a fost redus, un avantaj convingator pentru companii si soferii care cauta modele station wagon practice si reprezentative.

Atunci cand se va da drumul la comenzi, Astra Sports Tourer va fi disponibil cu Opel OnStar si noile sisteme de infotainment IntelliLink, clientii beneficiind de o oferta ultramoderna si cuprinzatoare in materie de conectivitate. Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste numeroasele sisteme de siguranta si de asistenta, alaturi de alte echipamente intalnite pana in prezent doar la modele din clasele superioare. Si, nu in ultimul rand, noul Astra Sports Tourer va atrage toate privirile prin designul sau elegant, suplu si atletic. Interiorul reprezinta o dovada clara a designului si echipamentelor inteligente ale autovehiculului: modelul nou are aceleasi dimensiuni ca cel anterior, insa ofera un spatiu mult mai generos in interior, un confort superior pentru sofer si pasageri, dar si un spatiu de incarcare mai mare.

„Noul Astra Sports Tourer si noul Astra hatchback sunt doua parti ale aceluiasi intreg. Ambele reprezinta un progres pentru Opel si pentru clasa compacta. Alaturi de o conectivitate ultramoderna si un design revolutionar, versiunea station wagon se caracterizeaza printr-o eficienta ridicata”, a afirmat Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al Opel Group. „Opel Sports Tourer este combinatia perfecta intre caracterul practic si dinamism: mai mult spatiu, greutate redusa si, in plus, echipamente si functii inovatoare si inteligente, precum hayonul cu actionare electrica care se inchide si se deschide automat printr-o usoara miscare de lovire cu piciorul. Asa ar trebui sa arate un autovehicul station wagon modern din clasa compacta.”

Mai multe detalii pe auto.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *