Operativitate: Sofer care a accidentat o femeie si a parasit locul faptei, identificat in mai putin de o ora de politistii Sectiei 3 Farcasa

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un ofer care a accidentat o femeie si a parasit locul faptei, identificat in mai putin de o ora de politistii Sectiei 3 Farcasa, anunta IPJ Maramures.

Accidentul s-a produs ieri dupa-amiaza, la ora 17.15, pe raza localitatii Salsig. Activitatile de cercetare efectuate au relevat ca o femeie, in varsta de 81 de ani, a fost surprinsa de un autoturism, in timp ce traversa drumul neregulamentar. Dupa producerea accidentului, soferul si-a continuat deplasarea.

Femeia ranita a fost transportata la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale iar politistii au demarat de indata activitatile specifice in vederea identificarii soferului.

La scurt timp a fost identificat un barbat de 47 de ani, domiciliat in orasul Ulmeni, banuit de comiterea faptei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, nu se afla sub influenta alcoolului.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii de infractiuni la regimul circulatiei pe drumurile publice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2