Operatorii de transport public din judet, intalnire cu conducerea CJ Maramures. Ce s-a decis

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

intalnire-transportatori-cj-maramuresVineri, 4 noiembrie, conducerea executiva a Consiliului Judetean Maramures a avut o intalnire de lucru cu operatorii de transport public de persoane din judet.

Presedintele Consiliului Judetean, Gabriel Zetea, a precizat, printre altele, ca s-a convenit elaborarea unor proceduri mai clare prin care transportatorii sa stie ce documente au nevoie pentru autorizatii.

„Asa cum am promis la ultima sedinta a plenului CJ Maramures am organizat o dezbatere cu cei interesati de problematica transportului public de persoane prin curse regulate sau cu autorizatii speciale. S-a generat in ultimii ani o stare conflictuala intre diferitele tipuri de transportatori si a venit momentul sa facem si ordine astfel incat fiecare sa stie ce are de facut conform legilor in vigoare.

Am convenit cu toti cei interesati elaborarea unor proceduri mai clare prin care transportatorii sa stie ce documente au nevoie pentru autorizatii si in acelasi timp sa avem la dispozitie documentatii complete pentru ca si consilierii judeteni sa poata analiza cu adevarat oportunitatea atunci cand voteaza.

Sper ca dupa aproape 10 ani de dezbateri fara rezultate concrete acum sa avem solutia prin care aproape toata lumea sa fie ceva mai multumita!”, a spus Gabriel Zetea, pe profilul de Facebook.

Vlad HERMAN

Foto: facebook.com (Gabriel Zetea)

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2