Oprea: Avem peste 500.000 de membri de partid

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel opreaConferinta nationala a UNPR si Congresul PPDD, reunite in sedinta comuna, au aprobat in unanimitate, duminica, fuziunea prin absorbtie cu fosta formatiune a lui Dan Diaconescu, scrie Agerpres.

„UNPR este un proiect politic pe care l-am demarat acum 5 ani de zile. Si cred ca am fost inspirati cand am spus ca este un proiect politic al interesului national al Romaniei. Interesul national, patriotismul — te nasti cu ele sau nu le ai niciodata. Doctrina noastra este simpla, este Romania”, a declarat liderul UNPR Gabriel Oprea.

Acesta a precizat ca formatiunea sa avea inaintea fuziunii 358.000 de membri inscrisi la Tribunal si ca in ultimele doua luni s-au mai inscris peste 70.000 de romani. Oprea a facut o comparatie cu cifrele PSD (500.000 de membri) si ale celorlalte partide (100.000 fiecare).

„Cu dumneavoastra, in momentul de fata, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie vreau sa avem, impreuna cu dumneavoastra, organizatii UNPR in fiecare localitate a Romaniei. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat si pe care impreuna trebuie sa-l aplicam”, a adaugat Oprea.

El a subliniat in discursul sau ca UNPR trebuie sa ramana la guvernare.

„Este un partid al statului roman, este un partid al Romaniei si vom dovedi acest lucru. Trebuie, incet dar sigur, sa decantam in constiinta publica romaneasca ceea ce inseamna UNPR, ceea ce inseamna seriozitatea. Trebuie sa ne consolidam ca al treilea partid din Romania si sa facem o singura echipa. Cine doreste stabilitate, securitate si seriozitate sa vina la UNPR, asa putem sa strangem un milion de membri de partid. Stiu ca este greu, dar o sa reusim”, a sustinut Gabriel Oprea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2