septembrie 19, 2021

Oprea: Cel mai simplu si mai sigur pentru noi ar fi sa mergem impreuna cu PSD in alegeri

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel opreaPresedintele UNPR, Gabriel Oprea, este de parere ca, la viitoarele alegeri locale si parlamentare, pentru UNPR ar fi “cel mai simplu si mai sigur” sa candideze impreuna cu PSD, scrie Agerpres.

“Avem doua curente in UNPR. (…) Cel mai simplu si mai sigur pentru noi ar fi sa mergem impreuna cu PSD. Avem o propunere din partea PSD si va trebui sa discutam. Inca nu am semnat niciun protocol. Avem un curent foarte optimist in partid — sa candidam singuri, sa ne verificam in alegeri. (…) Daca mergem impreuna, de exemplu cu PSD, mergem si la locale si la generale. Daca mergem singuri, mergem si la locale si la generale singuri. Depinde de decizia pe care o luam”, a declarat acesta, duminica, intr-o emisiune televizata.

Oprea a adaugat ca UNPR este inscris la Tribunal cu 358.000 membri de partid, ceea ce il face “de fapt, al doilea partid din Romania”.

“Daca avem un acord, de exemplu, intr-o alianta cu PSD, noi sprijinim alesii lor si ei sprijina alesii nostri. Daca nu, suntem in competitie. Noi avem obiectiv ca, pana la 1 septembrie, in toate localitatile din Romania sa avem organizatii UNPR, peste 3200 de localitati, iar pana in noiembrie anul viitor sa avem un milion de membri de partid”, a mai spus acesta.

Gabriel Oprea a punctat, totodata, faptul ca “teoretic” o remaniere guvernamentala poate fi posibila “oricand”.

“Poate fi (o remaniere in toamna — n.r.), dar este in primul rand decizia premierului Ponta si nu as vrea sa o anticipez. Dar poate fi. Teoretic, poate fi oricand”, a mai spus acesta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai generale, nu e chiar asa de” cel mai simplu si mai sigur….”. ciuma rosie e cam pe la 30%, cit dracu sa va dea si voua ?. 5%?. nu uita ca psd-ul mai are de dat la securisti si la liberalii rosii a lui tradiceanu. eu zic sa te risti, ori la bal ori la spital.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2