Oprea, dupa consultari: Sustinem anticipatele

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel opreaPresedintele UNPR, Gabriel Oprea, a afirmat, vineri, ca partidul pe care il conduce va sprijini orice formula guvernamentala va propune presedintele Klaus Iohannis, intrucat acesta este ales de cetateni, si s-a declarat „total de acord” inclusiv cu alegerile anticipate, transmite Agerpres.

„I-am transmis domnului presedinte intreaga disponibilitate a UNPR in desemnarea primului-ministru, in desemnarea viitorului Guvern. Suntem total de acord si sustinem alegerile anticipate. (…) Sprijinim stabilitatea Romaniei. Orice formula pe care presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in dialog cu partidele politice, cu delegatiile din strada ale poporului roman, o va dori va fi sprijinita de UNPR.

Ma refer la prim-ministru, formula de Guvern (…) de tehnocrati este foarte importanta pentru ca Romania e o tara sigura, membra NATO si UE, e o tara care genereaza stabilitate si securitate si asa trebuie sa ramana”, a spus Oprea, la finalul consultarilor cu seful statului pentru desemnarea unui nou premier.

El a precizat ca „glasul democratic al strazii” trebuie ascultat si de aceea este normal ca presedintele sa fie sprijinit intrucat acesta este ales de popor.

„Este normal sa il sprijinim pe presedintele Romaniei, care e ales de poporul roman, in orice formula guvernamentala, (…) ca sa reusim stabilitatea Romaniei, iar Romania sa fie si de acum incolo o tara sigura, care genereaza securitate si stabilitate”, a adaugat liderul UNPR.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2