Oprea: Romania este o tara sigura si un exemplu privind lupta impotriva coruptiei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel opreaRomania este, in prezent, un exemplu in Europa atat din perspectiva luptei anticoruptie, cat si pentru faptul ca este o tara sigura, a afirmat sambata vicepremierul pe probleme de securitate nationala, Gabriel Oprea, scrie Agerpres.

“Eu cred ca suntem un exemplu (…) in momentul de fata, in Europa, atat privind lupta impotriva coruptiei, dar si faptul ca Romania (…) este o tara sigura intr-o lume nesigura, mai ales in contextul de securitate din regiune”, a declarat Oprea, la Realitatea TV.

In opinia sa, actualul avant al luptei anticoruptie, pe care il apreciaza ca fiind un moment istoric, va avea ca rezultat o reducere semnificativa a numarului celor care incalca legea.

“Exista acest moment istoric vizavi de coruptia din Romania in care toate institutiile statului isi fac cu adevarat datoria (…). Eu cred ca orice om normal la cap in aceasta perioada cauta sa nu mai faca greseli si cauta sa respecte legea, ca daca nu respecta legea, o pateste. Cred ca in momentul de fata, incet dar sigur, toate aceste lucruri se vor reduce foarte mult”, a spus Gabriel Oprea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2