Oprea: UNPR candideaza singura la alegerile locale, obiectivul strategic este de minimum 10%

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel opreaUniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR) va candida singura la alegerile locale din acest an, stabilindu-si ca obiectiv strategic minimum 10% din voturile electoratului, a declarat sambata, la Brasov, presedintele formatiunii, Gabriel Oprea.

El a precizat, in cadrul unei conferinte de presa, ca saptamana trecuta a avut o intalnire cu liderul PSD, Liviu Dragnea, si au convenit ca ambele formatiuni sa candideze separat la alegerile locale, urmand ca, la alegerile parlamentare, sa mearga cu liste comune. Oprea a mai spus ca nici la locale nu sunt excluse aliantele intre PSD si UNPR, daca organizatiile decid acest lucru.

“Am stabilit ca vom candida singuri fiecare. In judetele in care se inteleg, au libertatea sa candideze impreuna. Obiectivul strategic al UNPR la locale este de minimum zece la suta (…) In toamna, vom avea liste comune cu PSD”, a declarat liderul UNPR.

Oprea a mentionat ca UNPR este un partid care ‘asigura stabilitate economica si politica’, prin urmare nici nu se pune problema “boicotarii alegerilor”, dar ramane ferm pe pozitie in ce priveste organizarea scrutinului local intr-un singur tur.

In cadrul conferintei de presa sustinute la finalul Comitetului National Executiv, Gabriel Oprea a anuntat candidatul UNPR la Primaria municipiului Brasov — Ion Dumitru Dumitrescu, angajat al Directiei Generale a Finantelor Publice Brasov.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2