Oprea: UNPR nu va fuziona cu niciun partid

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

gabriel_oprea_64628200Presedintele UNPR, Gabriel Oprea, sustine ca partidul pe care il conduce nu va fuziona cu nicio alta formatiune politica, scrie Agerpres.

‘Nu vom fuziona cu nimeni. (…) Suntem intr-o coalitie de guvernare, (…) ne respectam toate obligatiile. Sustinem Guvernul din care facem parte si presedintele Romaniei’, a declarat vineri, la Tulcea, liderul UNPR, Gabriel Oprea.

El a amintit ca a renuntat la calitatea de membru PSD atunci cand era ministru de Interne si a fost obligat sa numeasca politic o persoana.

‘Cand faci parte dintr-o echipa, si acum facem echipa cu Guvernul Ponta, este un lucru de bun-simt in primul rand sa stai in aceeasi echipa si la bine si la rau. Asta am facut cu toate guvernele din care am facut parte si ne-am creat deja un brand si tinem la acest blazon’, a mai spus presedintele UNPR.

Gabriel Oprea s-a intalnit vineri cu membrii organizatiei judetene a partidului in timpul sedintei fiind discutate directiile prioritare ale UNPR pentru urmatorii cinci ani, precum si Planul Politic National al partidului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2