Opt localuri publice din Baia Mare verificate sambata noaptea de politisti

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

In noaptea de sambata spre duminica, politistii au ajuns in opt localuri publice de pe raza municipiului Baia Mare, nu pentru a stirbi din distractia celor prezenti in localurile respective, ci pentru a preveni producerea unor fapte antisociale, ce pun in pericol viata si bunurile persoanelor, anunta IPJ Maramures.

Politistii au urmarit depistarea persoanelor cu preocupari infractionale, in special a celor care comit acte de violenta, perturba ordinea si linistea publica. Concomitent a fost verificata respectarea normelor legale de functionare a localurilor publice cu program de noapte, modul de asigurare a securitatii bunurilor si valorilor, dar si respectarea normelor de comert.

Astfel, intre orele 23.00 – 04.00, au fost angrenati in actiune politisti rutieri, de la structurile de ordine publica, investigatii criminale, de investigarea criminalitatii economice, alaturi de politisti specializati in combaterea criminalitatii organizate. Actiunea a beneficiat de sprijinul luptatorilor din cadrul Serviciului de Actiuni Speciale si a jandarmilor.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sanctiuni contraventionale in valoare de 32.000 de lei, cele mai multe pentru abateri de la Legea 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.

Pentru abaterile rutiere constatate au fost aplicate 12 sanctiuni contraventionale, in valoare de aproximativ 8000 de lei, si au fost retinute cinci permise de conducere, toate in cazul unor soferi care conduceau in stare de ebrietate, mai precizeaza cei de la Politia Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2