Opt maramureseni participa la Campionatul de Inot al MAI

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Lupta cu apa i-a adus pe politistii maramureseni pe cele mai inalte trepte ale podiumului la toate concursurile nationale si internationale la care au participat. De aceasta data pleaca, la fel de hotarati, spre municipiul Targoviste, unde, in perioada 3 – 7 iulie, se va desfasura etapa finala a Campionatului de Inot al Ministerului Afacerilor Interne.

Inzestrati cu abilitati sportive de exceptie, comisar sef Balazs Robert, inspector Baltan Adrian-Claudiu, agent sef principal Salajan Radu-Daniel, agent sef adjunct Munteanu Adrian-Marius, agent principal Ardelean Ciprian-Andrei, agent principal Pop Florina, agent Marin Simona Emilia din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures si comisar de politie Buciuman Vasile din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Maramures vor  participa in acest an la competitia organizata de M.A.I.

„Cei sapte politisti practica acest sport din pasiune, cu seriozitate si consecventa. Toti au demonstrat ca antrenamentul constant, ambitia de autodepasire si motivatia sunt cele mai importante chei spre reusita in orice domeniu. Atat rezultatele obtinute la serviciu cat si medaliile de la toate competitiile la care au participat sunt marturia faptului ca sunt adevarati performeri.

Conducerea inspectoratului de politie se mandreste cu ei, le ureaza si de aceasta data mult succes la probele la care vor concura si spera sa se intoarca acasa cu cat mai multe medalii!”, spun reprezentantii IPJ Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2