Orban: 10 iulie – termenul până la care vom stabili candidaţii PNL la locale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat, luni, că până pe 10 iulie vor fi stabiliţi candidaţii liberali la alegerile locale, informează AGERPRES.

”Privitor la alegerile locale am stabilit mai multe lucruri – termenul de 10 iulie ca termen pentru stabilirea candidaţilor partidului pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar în fiecare localitate”, a spus Orban, după şedinţa BEx al PNL.

El a arătat că s-a discutat şi despre pregătirea programului de dezvoltare locală cu care se va prezenta echipa de candidaţi ai PNL în fiecare localitate şi în fiecare judeţ şi corelarea acestor programe cu cele guvernamentale, cu cele finanţate din fonduri europene.

Orban a indicat că printre aceste măsuri se află programul de extindere a distribuţiei de gaze naturale, program care va beneficia de finanţare de 1 miliard de euro – 200 de milioane de euro în cursul acestui exerciţiu financiar multianual 2014-2020 şi 800 de milioane de euro în exerciţiul financiar multianual 2021-2027.

Preşedintele PNL a menţionat că vor mai exista discuţii cu partenerii de dreapta privind stabilirea candidaţilor la locale în sectoarele din Bucureşti.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole