Orban: Am amanat un pic votul la lista pentru candidatii la Parlamentul European

PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca votul in cazul listei candidatilor partidului la alegerile europarlamentare a fost amanat, informeaza AGERPRES.

“Suntem in analiza si vom identifica obiective electorale la fiecare nivel, la nivel local, judetean si, ca o consecinta, si la nivel national. Am amanat un pic votul la liste din cauza faptului ca foarte multi candidati si candidati importanti din partid, care trebuie sa isi prezinte candidatura, au fost in imposibilitatea de a fi prezenti, atat europarlamentari care sunt implicati in activitati la nivelul Parlamentului European, in special in sustinerea candidaturii doamnei Kovesi pentru functia de procuror-sef al Parchetului European.

De asemenea, sunt alti lideri importanti care, din motive obiective, nu au putut fi prezenti. Am hotarat sa amanam audierea. In consultare cu toti candidatii, cu cei 49, vom stabili o data la care sa permitem fiecarui candidat sa se prezinte in fata forurilor statutare ale partidului si sa poata sa incerce sa convinga colegii ca merita un loc cat mai bun pe lista”, a spus Orban, la finalul sedintei BPN al PNL.

El a evitat sa spuna daca pe lista PNL pentru europarlamentare se va regasi si Adina Valean, sotia lui Crin Antonescu.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1