ORBAN ARE ADVERSAR – Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL

Reclame home 1
Reclame home 1

Florin Cîțu și-a anunțat candidatura la șefia PNL azi, 30 mai, în cadrul ședinței Consiliului Național. Adversaul lui Câțu este nimeni altul decât Ludovic Orban, fostul premier al României.

„Am decis să mă înscriu în cursa pentru șefia Partidului Național Liberal. În octombrie 2016 am decis să intru în politică, liberal convins fiind, un om care am trăit toată viața după principiile liberale, pe care le-am aplicat ori de câte ori am avut ocazia. Doar liberalismul salvează România. PNL are nevoie de o conducere care să vină cu elemente de noutate, care să ducă mai departe valorile și principiile liberale. Promisiuni  auziți zilnic, eu v-am obișnuit cu mai puține vorbe și mai multe fapte. Mă voi asigura că PNL va fi cel puțin opt ani la guvernare și vom avea o Românie liberală”, le-a spus Câțu celor prezenți azi.

În ședința Consiliului Național ar urma să se facă demararea procedurilor pentru alegerile interne și stabilirea datei congresului partidului.

În cele din urmă s-a decis ca începând de săptămâna viitoare să se dea startul alegerilor în organizațiilor locale, astfel încât până la 10 august să fie deja stabilite conducerile județene.

Dragoș HOJDA

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2