Orban: Biroul Politic National al PNL se va reuni luni pentru analiza rezultatelor la prezidentiale

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Biroul Politic National al PNL se va reuni, lunea viitoare, pentru analiza rezultatelor de la alegerile prezidentiale, a anuntat liderul liberalilor, premierul Ludovic Orban, informeaza AGERPRES.

„Am luat decizia de a convoca Biroul Politic National luni, 2 decembrie, pentru analiza alegerilor prezidentiale. De asemenea, am luat decizia de a prelungi mandatul conducerilor de la nivelul Bucurestiului si de la nivelul sectoarelor”, a spus Orban, dupa sedinta Biroului Executiv al PNL.

El a precizat ca va fi analizata situatia celor peste 80 de primari liberali care nu au reusit sa castige in localitatile lor alegerile pentru candidatul PNL la prezidentiale.

„Vom analiza daca mai au capacitatea de a castiga alegerile. Pe de alta parte, am castigat alegerile, din 3.300 de localitati, in peste 2.200 de localitati. Avem 80 si ceva de primari care nu au castigat alegerile. Vom face cercetari, sondaje, o analiza, sa vedem in ce situatie acesti primari mai au capacitatea de a castiga primariile in cadrul alegerilor locale”, a aratat Ludovic Orban.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2