Orban: Cand mi-am inceput campania, PNL avea nevoie de oglinda la nas ca sa vezi daca mai respira

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Liderul liberal Ludovic Orban a declarat joi ca, in momentul in care a inceput campania interna pentru conducerea PNL, partidul era “demoralizat” si era nevoie “de oglinda la nas ca iti dai seama daca mai respira”, informeaza AGERPRES.

“Cand mi-am inceput campania, partidul avea nevoie de oglinda la nas ca sa iti dai seama daca mai respira. Dau asa o imagine plastica. Era demoralizat. Marea majoritate a membrilor erau profund nemultumiti de rezultate, dar si de modul in care a fost condus partidul. Activismul in partid era foarte redus”, a afirmat presedintele PNL, intr-un interviu acordat Europa FM.

El a sustinut ca, dupa Congres, starea de spirit in partid este mult mai buna.

“Pe masura ce a inceput sa se deruleze procedura de alegeri, pe masura ce membrii au inteles ca sta in mana lor sa decida cine conduce partidul la nivel local, judetean, national, pe masura ce au inceput competitiile interne, partidul a inceput sa se trezeasca la viata. (…) S-a reaprins speranta”,a explicat Ludovic Orban.

Potrivit acestuia, PNL trece printr-un amplu proces de evaluare, care va dura doua saptamani si in urma caruia se vor lua masurile care se impun, mai ales acolo unde se demonstreaza “vreun blat cu PSD”.

“Fac evaluarea la nivelul fiecarei filiale. In functie de aceasta evaluare se vor lua si masurile care se impun. Nu voi tolera niciun blat cu PSD”, a mai spus Orban, recunoscand ca in filiala Bucuresti au existat “intelegeri pe sub masa” cu social-democratii.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *