Orban: Chiar daca motiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea

PNL va continua lupta cu guvernul pentru a scapa Romania “din ghearele unei caracatite care incearca sa confiste statul roman”, chiar daca motiunea de cenzura a fost respinsa, a declarat joi presedintele liberal Ludovic Orban, informeaza AGERPRES.

“Chiar daca motiunea nu a trecut, PNL va continua lupta cu guvernul PSDragnea pentru a scapa Romania din ghearele unei caracatite care incearca sa confiste statul roman. Astazi am fost alaturi de oamenii care au venit in jurul Parlamentului si am sustinut impreuna cu ei motiunea de cenzura. Ma bucur ca am reusit sa cream un lant uman prin care sa incercam sa aparam cetatenii de ceea ce se intampla in Parlament”, a declarat Orban la Palatul Parlamentului dupa sedinta de plen comun in care a fost respinsa motiunea de cenzura.

 

Motiunea de cenzura initiata de PNL si USR, intitulata “PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma”, a fost respinsa de plenul reunit al Parlamentului cu 159 de voturi “pentru”, 3 voturi “impotriva” si 23 de abtineri. Motiunea de cenzura se adopta cu minimum 233 de voturi “pentru”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1