Orban: De cand sunt presedinte al partidului, in PNL s-au inscris peste 15.000 de membri noi

PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, la Slatina, ca s-au inscris in partid peste 15.000 de noi membri de cand este el lider al liberalilor, informeaza AGERPRES.

Orban a sustinut ca noii membri sunt “oameni seriosi”, “care stau pe propriile picioare”, iar PNL este partidul care a avut cea mai mare capacitate de innoire. Liderul liberalilor a admis ca “o mica parte” dintre membri PNL au parasit partidul in ultimii ani.

“O mica parte (dintre membri au parasit partidul – n.r.) Cand ii vad pe astia mai cu cas la gura ca fac ei campanie – oameni noi, eu va spun ca PNL este partidul care a avut cea mai mare capacitate de innoire. Numai la Olt, v-a spus domnul Voiculescu, au venit 500 de membri. De cand sunt presedinte al partidului, in PNL s-au inscris peste 15.000 de membri noi. Si aici e vorba de oameni seriosi, de la fermieri, oameni de afaceri, profesori, medici, avocati, arhitecti, oameni care stau pe propriile picioare, oameni care au o gandire sanatoasa si oameni care vor progresul societatii”, a declarat Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2