Orban, despre zvonurile privind schimbarea sa din functie: Este o gluma; Nu am nici cea mai mica emotie

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat vineri ca informatiile care se vehiculeaza in spatiul public privind o posibila schimbare a sa din functie nu au absolut “niciun fel de fundament in realitatea politica a PNL”, fiind vorba de fapt de stiri false fabricate in “laboratoarele adversarilor politici din PSD-ALDE”, informeaza AGERPRES.

“Este o gluma. Va veti lamuri, pentru ca de o luna de zile PNL este sub un bombardament informational care este compus din stiri false, care nu au absolut niciun fel de fundament in realitate, care nu se bazeaza de fapt pe demersuri reale existente. Fabrica de fake news cu care este agresat PNL pentru a incerca sa fie prezentat ca fiind intr-o stare de framantare este de fapt plecata din laboratoarele adversarilor nostri politici din PSD-ALDE si nu are absolut niciun fel de fundament in realitatea politica a PNL. PNL este unit, PNL este puternic, iar conducerea aleasa la congres actioneaza in conformitate cu mandatul care a fost incredintat de congres”, a precizat Orban la o dezbatere a Tineretului Liberal pe tema solutiilor inteligente in administratia publica locala.

Intrebat daca se teme ca ar putea fi schimbat din functie, Orban a spus ca nu are nici “cea mai mica emotie” la sedinta de luni a conducerii largite a partidului.

“Nu ma tem in general de foarte multe, ma tem sa nu pacatuiesc, nu am nici cea mai mica emotie referitor la sedinta de luni, e o sedinta de lucru care urmareste cateva obiective: evaluarea progresului pe rapoartele de activitate trimestriale care sunt in conformitate cu hotararea Consiliului National, evaluarea campaniei derulate pentru apararea pilonului II de pensii si mai ales stabilirea pasilor ulteriori pe care ii avem de facut si mai ales utilizarea celor peste 500.000 de semnaturi pe care le-am strans pentru sustinerea proiectului nostru in materie de pilonul II de pensii. De asemenea, facem o evaluare a situatiei politice si vom stabili graficul de activitati pe perioada vacantei”, a sustinut Orban.

Referitor la organizarea unui congres extraordinar al PNL, el a spus ca nu a cerut nimeni acest lucru.

“Se spune foarte clar cum e stabilita procedura de convocare a unui congres extraordinar, nu a cerut nimeni congres extraordinar, eu nu tin minte sa fi existat o asemenea voce in partid”, a punctat liderul liberal.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *