Orban: Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, a declarat presedintele PNL si premierul desemnat, Ludovic Orban, la Reuniunea Ligii Alesilor Locali ai Partidului National Liberal, care s-a desfasurat sambata la Sala Polivalenta din Bucuresti, informeaza AGERPRES.

„Va garantez cateva lucruri simple. Vremea umilintelor la care ati fost supusi atunci cand erati la Bucuresti ca sa primiti avize, semnaturi, aprobari, sau toate categoriile de documente inventate de birocratia de la Bucuresti pentru a bloca proiectele locale a trecut.

De acum inainte, fiecare primar liberal va avea usa deschisa in fiecare institutie din Romania, si nu numai primarii liberali, orice administrator care vrea sa construiasca ceva bun pentru semenii lui.( …) Partidul National Liberal, in ciuda minciunilor gogonate pe care le sustine PSD-ul in fiecare zi, are grija de comunitatile locale si Guvernul va aloca resurse pentru toate proiectele de dezvoltare eficiente, sustenabile pe care le vor dezvolta comunitatile locale. PNL nu va mai descentraliza nicio atributie fara resursele necesare pentru realizarea in conditii de eficienta si calitate a acestor atributii si servicii”, a spus Orban.

El a adaugat ca deciziile care privesc viata comunitatilor locale si activitatea autoritatilor locale trebuie luate numai in consultare si dupa dezbatere cu reprezentantii autoritatilor locale, „pentru ca cel mai bine cunosc situatia de la firul ierbii primarii, oamenii care se afla in contact cu fiecare cetatean”.

Liderul PNL a mai afirmat ca vrea ca primarii liberali sa castige alegerile „la o diferenta la care nu se asteapta nimeni”.

„Nu vreau doar sa castigam alegerile prezidentiale, vreau sa le castigam cu un scor zdrobitor, vreau ca in fiecare localitate cu primari liberali, primarii sa castige alegerile la o diferenta la care nu se asteapta nimeni. Vreau ca in fiecare localitate in care nu avem primari liberali sa le spunem cetatenilor din comunitatile locale ca au sansa de a trai mai bine, ca au ocazia de a trai ca in Cluj, ca in Oradea, ca in Timisoara, ca in toate localitatile cu performante in administratia locala care au fost ridicate de primarii liberali. Cu o singura conditie – sa voteze la alegerile prezidentiale Klaus Iohannis, garantia dezvoltarii Romaniei”, a mai spus Ludovic Orban.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2