Orban: Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat

Guvernul va ingheta valoarea punctului de amenda pentru anul viitor, dar calculul trebuie schimbat, avand in vedere ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este “solutia care sa se poata aplica”, a declarat prim-ministrul Ludovic Orban, informeaza AGERPRES.

“Am luat decizia sa facem si noi ceea ce au facut Guvernele anterioare, dar cu siguranta trebuie schimbat acest sistem. Practic, punctul de amenda a fost legat de salariul minim pe economie si in fiecare an, practic, nu s-a crescut punctul de amenda odata cu cresterea salariului minim. Vom aplica si noi aceasta solutie, sa nu crestem punctul de amenda”, a declarat Ludovic Orban, marti, intrebat daca punctul de amenda va fi crescut odata cu cresterea salariului minim.

Premierul a precizat ca masura se va aplica pentru anul viitor.

“S-a dovedit clar ca aceasta relatie intre punctul de amenda si salariul minim pe economie nu este solutia care sa se poata aplica, din moment ce an de an s-a inghetat punctul de amenda, probabil trebuie calculat in alt mod”, a spus Orban.

Premierul Ludovic Orban a facut declaratia dupa vizita pe care a efectuat-o la platforma de la Magurele la proiectul Extreme-Light Infrastructure – Nuclear Physics, dezvoltat in cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara “Horia Hulubei”, in cadrul careia a avut si o intalnire de lucru cu echipa de management a proiectului.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1