Orban: In toate cercetarile sociologice pe care le avem, PNL se afla astazi intre 26% si 29%

PNL este cotat, in prezent, cu 26% – 29% in preferintele electoratului, a declarat, luni, presedintele partidului, Ludovic Orban, informeaza AGERPRES.

“Un sondaj facut pe 25.000 de subiecti, cu reprezentativitate, adica cu marja de eroare de 0,9%. Datele sunt foarte bune, sunt foarte incurajatoare. (…) Pe toate cercetarile sociologice pe care le avem, PNL se afla, astazi, intre 26% si 29%. PSD este trecut in unele sondaje sub 30%, in alte sondaje un pic peste 30%”, a sustinut Orban, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL.

Seful PNL a adaugat ca, potrivit sondajelor comandate de liberali, presedintele Klaus Iohannis “are, de departe, sansa clara de a castiga alegerile prezidentiale si este personalitatea cea mai respectata si care beneficiaza de cea mai mare intentie de vot”.

“Sigur, am masurat mai multe variante de candidaturi, intentia de vot pentru presedinte este intre 35% si 43% in primul. Repet, am masurat cu niste candidati intr-o competitie extrem de dura, dar e o posibil ca unii dintre candidatii pe care i-am luat in calcul sa nici nu-si depuna candidatura”, a explicat Ludovic Orban.

Potrivit presedintelui PNL aceleasi sondaje arata ca “nemultumirea fata de guvernare este uriasa”.

“La ora actuala, increderea in Guvern este sub 20% si 17% dintre romani, doar 17%, mai considera ca Romania se indreapta intr-o directie buna, restul considerand ca Romania se indreapta intr-o directie gresita”, a afirmat Orban.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1