Orban: Obiectivul nostru este sa depunem saptamana viitoare motiunea de cenzura

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat vineri ca obiectivul liberalilor este sa depuna saptamana viitoare motiunea de cenzura impotriva Guvernului, informeaza AGERPRES.

“Am desemnat o echipa de redactare a textului motiunii de cenzura. Voi prezenta in Biroul Executiv luni proiectul textului motiunii de cenzura. De asemenea, in Biroul Executiv de luni vom stabili echipa de negociere care va fi mandatata sa poarte negocieri cu toate grupurile parlamentare si cu parlamentarii afiliati, mai mult sau mai putin afiliati. Vom stabili o comisie de organizare a tuturor actiunilor de protest pe care le vom face impotriva acestei harababuri fiscale, inca nedeclansate pentru ca nu a fost publicata Ordonanta de Urgenta. (…) Obiectivul nostru este sa depunem saptamana viitoare motiunea de cenzura”, a afirmat Orban, la Parlament.

El a sustinut ca vor exista suficiente semnaturi pentru depunerea motiunii de cenzura.

“Pe langa discutiile politice pe care le vom avea la nivelul fiecarui grup parlamentar vom avea discutii individuale cu fiecare parlamentar, in special cu parlamentarii din zona care asigura majoritatea parlamentara. De asemenea, vom declansa o campanie la nivelul societatii pentru ca cetatenii care sunt afectati negativ de prevederile acestei ordonante sa le ceara parlamentarilor pe care i-au ales sau care ii reprezinta in circumscriptiile parlamentare sa voteze pentru caderea acestui Guvern care distruge economia romaneasca”, a afirmat Ludovic Orban.

 

De asemenea, presedintele PNL a indicat ca liberalii vor organiza proteste impotriva masurilor adoptate de Guvern, aratand ca va fi stabilit un calendar al acestora.

“Noi vom organiza propriile noastre manifestari, dar poate exista o coordonare astfel incat sa crestem amplitudinea, sa aratam opozitia puternica ce exista in societate fata de aceasta improvizatie fiscala, care nu are sens si care afecteaza grav foarte multe categorii”, a aratat Orban.

Print Friendly, PDF & Email

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2