Orban: PNL are candidat la functia de presedinte al Romaniei, in persoana lui Klaus Iohannis

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a punctat duminica, dupa votul in Consiliul National al partidului, ca liberalii au candidat la alegerile prezidentiale din 2019, in persoana actualului sef al statului, Klaus Iohannis, si le-a multumit, totodata, colegilor de partid care l-au girat pentru functia de premier din partea liberalilor, informeaza AGERPRES.

“PNL are candidat la functia de presedinte al Romaniei, in persoana lui Klaus Iohannis, actual presedinte al Romaniei. De asemenea, PNL, in conformitate cu prevederile statutare, a decis candidatul partidului la functia de prim-ministru. Le multumesc tuturor colegilor care si-au exprimat increderea in capacitatea mea de a gira aceasta candidatura”, a declarat Ludovic Orban, in plenul Consiliului National, dupa anuntarea rezultatului votului care l-a confirmat ca propunere de premier al PNL.

El l-a felicitat si pe contracandidatul sau, Viorel Catarama, pentru ca a pastrat viu spiritul competitiei.

“Imi exprim aprecierea pentru cei care l-au sustinut pentru aceasta pozitie. Si, mai ales, ii garantez lui Viorel Catarama, precum si celor care au votat cu el ca voi fi extrem de deschis sa preiau toate ideile, toate proiectele pe care ei le gandesc si care pot sa imbogateasca programul de guvernare al PNL”, a afirmat Orban.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2