septembrie 19, 2021

Orban: PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regale a Romaniei

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regele a Romaniei, a afirmat duminica liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Congresul Organizatiei Femeilor, informeaza AGERPRES.

“M-am abtinut sa scot un cuvant, desi am fost revoltat cand am vazut diferitele comemorari la catafalcul Majestatii Sale, oameni care nu numai ca nu l-au iubit, asa cum l-am iubit eu, nu numai ca nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lasat nici macar sa vina in tara, ce sa mai vorbim de sustinerea pentru revenirea pe tron. Din pacate, le spun un urmatorul lucru: sa nu creada ca inseala oamenii, sa nu creada ca lacrimile lor de crocodil pot sa pacaleasca vreun om care a tinut la Majestatea Sa.

Un comunist tot comunist ramane, un bolsevic tot bolsevic ramane, oricat ar incerca el sa se flendureasca printre capete incoronate sau sa verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente. PNL a fost, este si va fi partenerul Casei Regale a Romaniei. Primul pas facut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al Romaniei, primul pas pe taram romanesc l-a facut cu I.C. Bratianu si, de atunci, a existat o istorie in care parteneriatul dintre PNL si monarhia romanesca au dus Romania spre Europa, spre modernizare”, a spus Orban la Parlament.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2