Orban: PNL trebuie sa decida cum se pozitioneaza fata de criza politica provocata de partidul de guvernamant

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Liberalii s-au reunit, luni, la Parlament, in prima sedinta de Birou Executiv dupa Congresul din weekend in care a fost aleasa noua conducere, urmand sa decida pozitionarea partidului cu privire la motiunea de cenzura depusa de PSD, informeaza AGERPRES.

“Incepem astazi mandatul Biroului Politic Executiv ales la Congres. Ne incepem activitatea in plina criza politica, o criza politica iscata din senin, provocata de partidul de guvernamant si majoritatea parlamentara printr-o iresponsabilitate crasa fata de interesul public.

Reglarile de conturi din interior, bataliile interne si dorinta de dominatie din PSD au creat o criza politica in Romania cu consecinte extrem de grave asupra imaginii Romaniei in lume, economiei si asupra societatii in ansamblu”, a declarat presedintele PNL Ludovic Orban la inceputul Biroului Executiv.

El a anuntat ca PNL trebuie sa decida astazi cum se pozitioneaza fata de criza politica.

“Avem azi un partid de guvernamant care a castigat alegerile mintind oamenii si promitand lucruri total nerealizabile, care dupa sase luni recunoaste ca a avut cel mai prost guvern din istoria postdecembrista si, pe de alta parte, avem un cuplu, probabil nu traditional, care a ocupat Palatul Victoria fara legitimitate”, a mai spus Orban.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *