Orban: Sansele motiunii de cenzura, mai mari; deocamdata avem 214-215 voturi; nu departe de 233 necesare

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca sansele motiunii de cenzura sunt mai mari decat la celelalte motiuni de dupa decembrie 2016, sustinand ca, pana in acest moment, se poate baza pe 214-215 voturi, “nu foarte departe” de cele 233 necesare pentru a trece motiunea, iar negocierile individuale vor continua “pana in ultima zi”, informeaza AGERPRES.

“Sansele sunt mai mari decat la toate motiunile de cenzura depuse dupa decembrie 2016. Am reusit un parteneriat intre cinci formatiuni politice, alaturi de PNL fiind USR, PMP, Pro Romania, UDMR. (…) Am purtat negocieri cu toate grupurile parlamentare, mai putin PSD si ALDE, care au luat decizia sa nu voteze motiunea de cenzura si atunci strategia de negociere cu PSD si ALDE este o negociere individuala, am implicat nu numai echipele oficiale de negociere, dar si parlamentari individuali. (…)

Pana acum suntem, pe calculele pe care le avem, pe un scor nu foarte departe de cele 233 de voturi necesare, in momentul de fata ne bazam pe 214 – 215 voturi, in conditiile mobilizarii exemplare a tuturor parlamentarilor care sunt implicati in sustinerea motiunii de cenzura. Continuam pana in ultima zi cu negocierile individuale. In ceea ce priveste PNL, noi suntem implicati total in acest efort de negociere, speram sa dea rezultate”, a afirmat Orban la B1 TV.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1