Orban: Unirea provinciilor romanesti prin autostrazi, o prioritate

PNL

Unirea celor trei provincii romanesti prin autostrazi reprezinta o prioritate pentru Guvern, a declarat, duminica, la Alba Iulia, intrebat despre acest obiectiv, premierul Ludovic Orban, informeaza AGERPRES.

“Este unul din obiectivele noastre prioritare. Autostrada de pe coridorul IV Pan-european, cele cinci tronsoane de la Pitesti la Sibiu sunt ‘prioritate zero’. De asemenea, Autostrada ‘Unirii’, cum ii spunem noi, Autostrada Tirgu Mures – Iasi – Ungheni, si nu numai Tirgu Mures – Iasi – Ungheni, ci si legatura cu granita de vest, de asemenea, reprezinta o prioritate. Tot printre prioritati, reprezinta o ‘prioritate tot zero’ realizarea tronsonului de autostrada Comarnic – Brasov”, a declarat seful Guvernului.

In alta ordine de idei, Ludovic Orban a spus ca 1 Decembrie este “simbolul unitatii romanilor, simbolul unor realizari spectaculoase, ce ar trebui sa reprezinte imboldul gandirii, simtirii si actiunii fiecarui roman, acum si pe viitor”.

Orban a apreciat ca Romania “poate avea un destin maret, Romania are sansa sa obtina respectul, aprecierea partenerilor nostri si fiecare roman are sansa sa reuseasca, in viata, in tara lui”.

Seful Guvernului a participat duminica la manifestarile organizate in Alba Iulia de Ziua Nationala, la implinirea a 101 ani de la Unirea Transilvaniei cu Romania.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1