Ordonanta nesimtirii sau legalizarea prostitutiei politice in Romania

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Romania, the land of choice. O gaselnita perfect aplicabila pentru o clasa politica abulica, bolnava de sindromul nesimtirii si al supraponderabilitatii. Parlamentul Romaniei cantareste in vara lui 2014 mai bine de 50 de tone de osanza si 100 kg de materie cenusie, evaluare putin prea optimista privind patrimoniul intelectual al senatorilor si deputatilor la un loc. Este inceput de toamna si hoarda de politruci se intoarce bronzata din vacanta, afisand un look de Dorel de la CNDAR sau Marie de la sapa. Acolade, leapse prietenesti, pupaturi salivoase si conversatii tampite care te duc cu gandul la o adunatura de smekeri care intre doua betii isi dau examenul de bac din artimetica de clasa a patra si literatura sovietica.

Musiu Zgonea a mai crescut in prestanta odata cu kilogramele recent acumulate, sefa de cabinet fiind obligata din prima zi sa dea urgent comanda pentru un set de 12 camasi cu burta, 4 curele noi cu un adaus de 20 cm la lungime si doi costume noi (negru si gri) din grupa XXX+L. In fata la Senat, boier Tariceanu coboara aristocratic dintr-un Citroen DS 9, concept Metropolis, calcand cu greutatea si importanta aferenta celui mai tanar viitor tatic politician, la 62 de ani. In anticamera lanseaza cu vocea-i metalica cunoscuta, prima sarcina a noii legislaturi cerandu-i principalei consiliere sa programeze un test de paternitate in China. Nu de alta, dar nu ar vrea sa creasca pe fiul lui Iliuta, soferul de pe masina de serviciu, omul bun la toate care-i face piata si comisioanele tinerei doamne Tariceanu.

In gradina Carpatilor e vanzoleala mare. Guvernul se face ca lucreaza, trantind la poarta Cotroceniului un ministru al bugetului cu licenta de economist la ASE si drept la “Spiru Haret”, un trepadus fost primar si actual senator, baronul local  Valcov. Sotul fostei amante a gusatului cazut in Codrii Cosminului s-a trezit peste noapte ministeriabil, preluand de la Voinea camara tarii golita, cu un buget ferfenita si rafturile vraiste. Chemat la fanariotul Ponta, acestuia i s-a pus in fata targetul clar, doi ani ministru fara sa aiba nimeni pretentii la initiative, dupa care teleportarea la Uniunea Europeana sau amabasador in Gaborone.

Scurt pe doi, caci premierul plagiator e in turneu electroral bifand cat mai multe sarbatori si zile ale satelor, prilej de a mai recita ironico-persiflant cateva texte de campanie. Vicele Dragnea, in schimb, si-a luat in serios rolul de bastan administrativ, batand cararile tarii in judetele unde barometrul politic indica rezultate incerte pentru partidul stat si beizadeaua rosie. Paradoxal, Ardealul a fost mai mereu fief liberal, cu densitatea de criptocomunisti pe metru patrat mult inferioara judetelor din fostul Regat, in ciuda celor 30 de ani de monarhie in plus. Si, cum lumea s-a mai desteptat, iar pomana de tip galeata cu trei trandafiri, ulei si zahar nu mai prinde la primarii destepti, studentul la DNA, Dragnea, a inventat doua scenarii bieloruse, transpuse in context mioritic.

Prima este afacerea cu autobuzele scolare satesti o promisiune veche de 15 ani si a doua intermercatoul politic, o ordonanta legislativa care legalizeaza prostitutia politica, ridicand-o la rang de politica de stat. Ce daca ambasada britanica sau americana si-au dat cu parerea ca trebuia o decizie parlamentara? De ce nu un nou referendum daca tot erau parlamentarii la bai de namol? Oricum va interveni la momentul oportun Curtea Constitutionala Romana, adevaratul garant al democratiei dunarene, echipa de fosile faraonice, dezgropate din sarcofacul lui Mazare.

Crunta decizie prin care curvasagul este scos de pe strada felinarelor rosii si din birourile administrative fiind serevit poporului ca ulei de ricin. Nici macar nu mai pot pretesta de sila, senzatia pe care o traiesc fiind aceea ca  actualul guvern se usureaza pe mormintele parintilor nostri si mortii revolutiei. Ori pentru asa ceva se ia beregata cocotelor si a proxenetilor, administrandu-li-se o bataie sora cu moartea, pana la linsarea publica si tavalirea prin catran si fulgi.

In Maramures deja s-a manifestat prima optiune de transfer politic, din partea a una bucata “seinaitor”, individ cu boase de taur castrat si mustata de hotentot. Personajul penibil care-si platea recent “corentul” in budigai si maieu, afisand o fata de circar peltic si slapi transpirati, a anuntat cu fala si poticneli ca urmeaza sa vagabondeze din partidul liberal spre noul partid taricenist, populat cu arnauti tradatori si muieret oaches din noul val de huterite. Nu e clar ce doctrina si incotro merge noul galion politic cu zbaturi, dar i s-a promis functia de sef pe judet si vice la turma regionala, plus marirea averii de la 11.000 la 13.545 de mp teren, o garsoniera de 16 mp si inca un spatiu comercial in care vor fi vandute indulgente.

Ca si adaos, daca va performa, i s-a mai promis “felcerului politic” si un transplant de bijuterii de familie constand in una pereche momitze si fudulii, plus manualul sefului de partid despre procedura coitus inversus. Atragem atentia distrusului personaj politic ca dincolo de afurisenia lui C. Anghel, care i-a urat pentru dezertare fir intins catre DNA, nu va beneficia de expertiza avocatului Niculescu Tagarlas inzapezit in Sahara occidentala, consilierea sefului de parcari Nemes si nu va mai primi nici porcul de Craciun remesist. Asta ca sa stie ce da si ce pierde. Vom continua monitorizarea “bagabonzilor” politici, analizandu-le pedigree-ul politic si prestatiile, pana la sinuciderea lor politica definitiva.

Cato CENZORUL

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

6 Comments

   1. justitiaru

    adica Pinteo, tara nu e de vina ca voteaza ca orbii pentru promisiuni ca pe vremea lui Ceausescu? Cine e de vina ca nu ies tinerii, intelectualii si oamenii de afaceri la vot? iar sa decida activistii si pensionarii?

    Reply
 1. daniel pop

  Cum poti sa numesti o hotarare a Guvernului Romaniei, ordonanata a nesimtirii iar pe politicieni sai faci prostituate si proxeneti. Asa ceva nu vezi in ziarele adevarate, nu trebuie citit si comentate aberatiile de acest gen.

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2