Ordonanta pentru recalcularea pensiilor celor de la IPEG – Durus (USR): O victorie si repararea unei nedreptati

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Dupa aproape un an, timp in care deputatul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus, a sustinut constant cauza fostilor salariati de la IPEG, exclusi de la recalcularea pensiilor, Guvernul in functie a decis ca argumentele prezentate de fostii salariati si de deputatul USR sunt corecte. In consecinta, executivul a emis o Ordonanta care modifica si completeaza Legea 263/2010. Actul normativ ar trebui sa duca la recalcularea, in cel mai scurt timp, a pensiilor celor de la IPEG.

„Este, intr-o masura, si o victorie personala aceasta masura luata de guvern. In august am depus un proiect de lege (impreuna cu doamna senator Covaciu) in favoarea celor de la IPEG, care a trecut de Senat, dar nu a intrat inca la Camera, desi am cerut procedura de urgenta.

Acum doua saptamani i-am cerut doamnei ministru al Muncii, Violeta Alexandru, o audienta si am avut mai multe discutii telefonice pe subiect. Azi pot sa vin cu aceasta veste buna pentru fostii salariati ai IPEG. Ii multumesc presedintelui PNL Maramures ca mi-a inteles si sprijinit dmersurile. Putem fi adversari politici, dar nu putem fi adversarii romanilor. Imi doresc ca in maximum 3 luni pensiile sa fie recalculate si oamenii sa-si primeasca drepturile pentru toata perioada pierduta”, a spus deputatul USR, Vlad Emanuel Durus.

Biroul de presa, Cabinet parlamentar Deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2