Ordonanta pentru recalcularea pensiilor celor de la IPEG – Durus (USR): O victorie si repararea unei nedreptati

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Dupa aproape un an, timp in care deputatul USR Maramures, Vlad Emanuel Durus, a sustinut constant cauza fostilor salariati de la IPEG, exclusi de la recalcularea pensiilor, Guvernul in functie a decis ca argumentele prezentate de fostii salariati si de deputatul USR sunt corecte. In consecinta, executivul a emis o Ordonanta care modifica si completeaza Legea 263/2010. Actul normativ ar trebui sa duca la recalcularea, in cel mai scurt timp, a pensiilor celor de la IPEG.

„Este, intr-o masura, si o victorie personala aceasta masura luata de guvern. In august am depus un proiect de lege (impreuna cu doamna senator Covaciu) in favoarea celor de la IPEG, care a trecut de Senat, dar nu a intrat inca la Camera, desi am cerut procedura de urgenta.

Acum doua saptamani i-am cerut doamnei ministru al Muncii, Violeta Alexandru, o audienta si am avut mai multe discutii telefonice pe subiect. Azi pot sa vin cu aceasta veste buna pentru fostii salariati ai IPEG. Ii multumesc presedintelui PNL Maramures ca mi-a inteles si sprijinit dmersurile. Putem fi adversari politici, dar nu putem fi adversarii romanilor. Imi doresc ca in maximum 3 luni pensiile sa fie recalculate si oamenii sa-si primeasca drepturile pentru toata perioada pierduta”, a spus deputatul USR, Vlad Emanuel Durus.

Biroul de presa, Cabinet parlamentar Deputat Vlad Emanuel Durus

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *