Gest oribil: Minora violata la o stana de langa Baia Mare

home camp2
home camp2
home camp2

tanara lacrimi violProcurori ai Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare au dispus, la data de 23 august, punerea in miscare a actiunii penale impotriva inculpatului Paul Gheorghe, pentru savarsirea infractiunilor de viol si lipsire de libertate in mod ilegal. La aceeasi data fata de inculpat a fost luata masura preventiva a retinerii pe o durata de 24 de ore.

Probatoriul administrat in cauza a relevat faptul ca, in data de 20 august, in jurul orei 17:30, in timp ce se afla la o stana situata in locul „Izvoare” din apropierea municipiului Baia Mare, inculpatul Paul Gheorghe, prin constrangere, a intretinut un raport sexual cu persoana vatamata D.F.D., minora in varsta de 14 ani.

Dupa consumarea raportului sexual, inculpatul Paul Gheorghe a lipsit-o de libertate in mod ilegal pe minora, inchizand-o intr-un imobil aflat in apropierea stanei, pana a doua zi dimineata.

La data de 23 august, dosarul a fost inaintat instantei cu propunere de arestare preventiva, cerere admisa de judecatorul de drepturi si libertati de la Judecatoria Baia Mare.

ZiarMM 

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *